Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ținute electrizante la Săptămâna Modei de la Milano. Ce culori și materiale se poartă în 2024

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ținute delicate și fluide, în nuanțe vibrante sau pastelate, aceasta a fost propunerea designerilor care și-au prezentat creațiile la Săptămâna Modei de la Milano.  

Colecțiile pentru sezonul primăvară-vară 2024 includ rochii din șifon, ori tricotaje care învăluie silueta, dar și cape voluminoase purtate cu pantaloni scurți.

Miuccia Prada și Raf Simons și-au botezat noua colecție „Negura”. Ținutele din șifon dădeau impresia că plutesc în jurul corpului. Creațiile în culori pastel au fost purtate cu papuci cu vârful acoperit, cu talpă joasă sau toc mic, triunghiular.

Pe podium au fost prezentate și ținute în nuanțe întunecate. Modelele au îmbrăcat pantaloni scurți și fuste asortate cu sacouri și jachete supradimensionate.

La capitolul accesorii, colecția a inclus poșete cu încuietoare din metal, după un model creat de tatăl Miucciei, Mario Prada, în 1913, în vremuri în care marca era cunoscută pentru produsele de calitate din piele.

În al șaselea an petrecut la cârma departamentului de creație Fendi, Kim Jones a trimis pe podium modele îmbrăcate în ținute din tricotaje și piele, în așa-zisa cromatică color-block bazată pe combinarea unor culori tari.

Rochii bleu ori somon au fost purtate cu paltoane elegante din piele, în culoarea cafelei cu lapte. Creațiile au lăsat la iveală spatele sau picioarele. Defilarea a fost admirată din primul rând de veterane ale podiumului - Naomi Campbell, Linda Evangelista și Kate Moss.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult