Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tatăl Angelinei Jolie: „Trump este cel mai mare președinte al secolului”

Actorul Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, este un susținător înfocat al președintelui Donald Trump și nu ezită să-și exprime opiniile pe internet.

Într-un video publicat luni, actorul le-a spus fanilor că Trump este „cel mai mare președinte al acestui secol”.

”Asta nu e pace, nu e iubire. Este ură între cei din extrema stângă. Adevărul este o emoție puternică. Iubirea este cea pe care ar trebui să o votăm. Și trebuie să spun că noi -Partidul Republican - am votat pentru reînnoire, pentru un loc sigur, o comunitate unde toți pot avea pace”, spune actorul într-un video publicat pe contul de Twitter.

El a continuat să spună ceea ce a spus de mai multe ori: „Din adâncul sufletului spun că președintele Trump este un om al adevărului, al iubirii și al justiției pentru poporul american și pentru cei din locul sacru Israel. Îi iubește pe oamenii din toate națiunile.”

”Să ne rugăm pentru pace. Să ne rugăm pentru țara asta, ca președintele Trump să mai continue încă 4 ani. Și tuturor celor care îl urăsc să li se arate contrariul, și anume că președintele Trump este cel mai mare președinte al acestui secol”, a mai spus actorul.

Totodată, în una mai, Voight l-a numit „cel mai mare președinte de la Abraham Lincoln încoace”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult