Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tanya Roberts, faimoasă pentru rolurile din „James Bond” și „That '70s Show”, a murit la vârsta de 65 de ani

Actriţa americană Tanya Roberts a murit la vârsta de 65 de ani, la scurt timp după ce un reprezentant al său a anunţat prematur decesul său, la începutul acestei săptămâni, relatează miercuri DPA.

Tanya Roberts, care a jucat într-un film din seria "James Bond" şi în "That '70s Show", a decedat luni la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, a confirmat marţi pentru New York Times partenerul ei, Lance O'Brien.

După ce a anunţat în mod prematur că Roberts a murit luni dimineaţă, publicistul actriţei, Mike Pingel, a corectat greşeala în aceeaşi zi, confirmând pentru Associated Press că actriţa era în viaţă, însă starea ei era "gravă".

Anunţul prematur al decesului a rezultat dintr-o conversaţie între Pingel şi O'Brien în care acesta din urmă i-a spus că partenera sa părea că "se îndepărta" în timp ce el o ţinea aproape, duminică, la spital. Mai multe media, inclusiv Los Angeles Times, au publicat luni necrologul Associated Press.

Pingel a adăugat că O'Brien - care anterior nu a putut să o viziteze pe Roberts în spital din cauza protocoalelor COVID-19 - a primit duminică acceptul de a-şi vedea partenera, crezând astfel că urma să îşi ia adio de la ea.

Citește și
James Bond
Lansarea celui de-al 25-lea film al seriei James Bond a fost amânată

Pe numele său real Victoria Leigh Blum, actriţa s-a născut la New York în 1955. Ea şi-a început cariera ca fotomodel şi a apărut în reclame de televiziune înainte de a debuta în film, în 1975, în pelicula horror "Forced Entry".

Cel mai notabil rol al lui Roberts a fost în lungmetrajul din 1985 "A View to a Kill". În acest film, în care Roger Moore a dat viaţă pentru ultima oară agentului 007, Roberts a interpretat-o pe Stacey Sutton, o geoloagă americană care devine ţinta răufăcătorului Max Zorin (Christopher Walken).

Tanya Roberts a jucat şi în al cincilea sezon al serialului "Charlie's Angels" (1976-1981), unde a interpretat rolul Julie Rogers, un personaj care a înlocuit-o pe Tiffany Welles (Shelley Hack).

Cariera lui Roberts include şi alte filme, precum "The Beastmaster" (1982) sau "Sheena" (1984).

Ultimul său rol proeminent a fost în serialul "That '70s Show" (1998-2004), unde a interpretat-o pe mama lui Donna Pinciotti, Midge.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult