Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surprizele de la Premiile Oscar 2021. Cine va anunța câștigătorii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pandemia a întârziat anul acesta Gala Oscarurilor, însă producătorii ne-au dezvăluit câte ceva despre spectacolul de duminică noaptea de la Los Angeles.

Acesta se va desfăşura în obișnuita casă a Oscarurilor, Dolby Theatre din Hollywood, dar şi la gară.

De câteva zile, muncitorii trebăluiesc de zor în faţa principalei gări în stil Art Deco a metropolei Los Angeles.

David Rockwell, arhitectul și designerul Galei Oscar: „Din fericire, am găsit Union Station, care este o clădire simbol în Los Angeles, dar este un decor simbolic şi în filme. A fost construită în 1939.”

În interior, au fost amplasate deja replici supradimensionate ale faimoaselor statuete aurite.

Citește și
Oscar
Dezvăluiri despre gala premiilor Oscar 2021. Cum va fi organizată ceremonia

Stacey Sher, producător: „Din cauza restricţiilor Covid vom avea, cu siguranţă, o gală mult mai intimă. Abordarea noastră a fost cam aşa: „Cum să transformi un aspect care poate fi văzut ca negativ într-un aspect pozitiv?" Astfel, vor fi acolo doar nominalizaţii la Oscar, oaspeţii lor şi prezentatorii.”

Care vor fi o adevărată echipă, cu un rol mai amplu decât simpla deschidere a plicurilor şi anunţarea câştigătorilor.

Jesse Collins, Stacey Sher, producători: „Îi aveţi pe toţi, de la Zendaya, la Regina, de la Brad Pitt la Laura Dern și Rita Moreno, Harrison Ford și toţi vor fi acolo cu un scop. Joaquin Phenix, Renee Zellweger, toţi cu un scop. Niciunul dintre ei nu va simţi că se află acolo ca să promoveze un film sau un show.”

Designerul și arhitectul David Rockwell este cel care a imaginat „arhitectura" acestei Gale Oscar, care, cu siguranţă, va arăta diferit de precedentele ediţii. El a spus că invitaţii se vor putea mişca prin spaţii interioare şi exterioare, inclusiv curţi cu flori, gazon şi arbori.

David Rockwell, arhitectul și designerul Galei Oscar: „Am vrut să folosim fiecare centimetru pătrat de spaţiu, pentru ca invitaţii să poată menţine distanţarea socială. Ştim, de asemenea, că poate apărea o problemă specială cu tocurile înalte pe iarbă. O încăpere interioară va fi tapetată cu portretele nominalizaţilor, care se vor schimba permanent.”

În direct şi în exclusivitate pentru România, ceremonia Oscarurilor, ediţia cu numărul 93, va fi transmisă online pe platforma Voyo luni, 26 aprilie, de la ora trei dimineaţa, până la şase.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult