Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât plătesc tinerii din Capitală ca să petreacă Revelionul pe muzica trupei Body&Soul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Printre cârnați și sarmale, mulți au început pregătirile pentru noaptea de Revelion. Cei care nu vor pleca la munte sau în țările calde, sunt invitați să petreacă pe muzica DJ-ilor din Ibiza sau în stilul anilor 90'.

Restaurantele și cluburile din București se întrec deja în mâncăruri și băuturi pretențioase. În unele cazuri, petrecăreții vor plăti chiar și 1.000 euro pentru un revelion memorabil.

Într-un club din Capitală vor fi organizate două petreceri în noaptea de Revelion, iar prețurile variază între 500 lei și 650 lei de persoană.

Dani Simion, reprezentant Fratelli: "În sala mare îl vom avea invitat pe Damian Drăghici, cu band-ul său și rezidentul clubului, DJ Ruchi. În sala mică invitați vor fi cei de la Body & Soul și Danny Blanco, un alt rezident de al nostru."

Barman Fratelli: "Aici avem o băutură pe bază de gin, cu flori de hibiscus infuzate și cu apă tonică. Aici avem o băutură pe bază de wiskey cu suc de ghimbir, iar aici o băutură pentru domnișoare, cu votcă, suc de mere, fructul pasiunii și trandafir."

Citește și
Vremea se răcește. La munte vin ninsorile
Ninsori și temperaturi scăzute în toată țara. Cum va fi vremea de Revelion

Cea mai scumpă băutură din meniu este o sticlă de șampanie de 6 litri, care costă 6.300 lei.

Într-un alt club este pregătită o petrecere inspirată din spectacolele faimosului „Cirque du Soleil".

Radu Bosânceanu, Face Club: "Avem DJ internaționali din Ibiza și Mykonos, special pentru acest eveniment. Un meniu special preparat de Chef Martin White. Prețul de intrare oscilează între 200 - 250 lei, iar tariful la mese, în funcție de pachetul ales, Poate să ajungă până la 1.000 euro masa."

Cei care vor să petreacă în stilul tradițional sunt invitați la berărie.

Simona Muscă: "Oaspeții noștri vor fi tratați regește, atât cu un spectacol care va avea loc pe scenă, cât și cu spectacolul din farfurie și sunt clienți fideli care ne aleg în fiecare an pentru a sărbători acest bilanț al anului."

O petrecere tematică este organizată și la Palatul Parlamentului, unde a fost pregătit un decor grandios, cu sculpturi de marmură și candelabre de cristal. Iar la Romexpo, vor întâmpina anul nou peste 2.000 de oameni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult