Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Starea lui Florin Busuioc, joi dimineaţă. Cine sunt medicii care l-au îngrijit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Colegul nostru şi îndrăgitul prezentator al rubricii meteo, actorul Florin Busuioc, a fost adus în Bucureşti, miercuri după-amiază, la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu.

Busu a suferit marţi seară un infarct, la finalul unui spectacol de teatru pe care îl susţinea la Craiova.

A fost operat de urgenţă de o echipă de medici de la Clinica de Cardiologie din oraş, iar un elicopter SMURD l-a transferat miercuri în capitală.

Marţi seara, actorul Florin Busuioc a fost aplaudat la finalul piesei, jucată pe scena Filarmonicii Olteniei. Însă la un moment i s-a făcut rău şi a ieşit să ia o gură de aer. Pentru că nu îşi revenea, colegii lui au cerut ajutor la 112.

În scurt timp, Busu a ajuns la Spitalul Judeţean Craiova, unde a fost resuscitat şi stabilizat. Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt SCJU Craiova: "Medicii au decis că actorul are nevoie de montarea unui stent şi au mers cu el în sala de operaţie."

Citește și
florin busuioc
Florin Busuioc a fost transferat la București cu un elicopter. Actorul este în stare stabilă

Echipa de medici care s-a ocupat de Florin Busuioc a fost formată din Paul Trașcă - medic primar cu competenţă în cardiologie intervenţională, Eugen Țieranu, de loc din Craiova, acum rezident în anul cinci la spitalul Fundeni din Capitală şi Emilia Goanță, medic specialist în electrofiziologie.

Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt SCJU Craiova: "Nu este o operaţie pe cord, este o intervenţie cardiologică de mutare de stent. este vorba de o echipă de specialişti".

Florin Busuioc a rămas internat la Clinica de Terapie Intensivă a spitalului din Craiova până miercuri după-amiază, când a fost preluat de un elicopter şi transportat la Bucureşti.

ÎI dorim sănătate colegului nostru Busu şi îl aşteptam la post.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult