Modifica setarile cookie
Toate categoriile

SoundArt Festival 2020. Au fost anunțate primele trupe de stoner-rock, post-metal și neo-folk

Cea de-a 4-a ediție a festivalului de rock/metal SoundArt va avea loc între 13-15 martie 2020, în Clubul Quantic din Capitală.

De această dată, organizatorii au anunțat că evenimentul își propune ”să depășească sfera sonoritatilor prog și stoner și să fie un festival al muzicii percepute ca artă de sine stătătoare”.

De la sonorități ”sludge” și ”post-metal”, trecând prin esența stoner-rock-ului și ajungând până la avantgardismul neofolk-ului modern, această ediție Soundart se anunță încă de pe acum că fiind cea mai interesantă și experimentală ediție.

Primele trupe confirmate în cadrul acestei ediții sunt Truckfighters (”părinții” stoner-ului suedez, alături de Dozer, descendenții de drept ai celor de la Kyuss și Fu Manchu), Allochiria (cea mai bună trupa de sludge/post-metal din Grecia, cu un show scenic pe măsură), ARAC Ensemble (sau noul proiect de neo-dark folk al marelui grafician autohton Costin Chioreanu, alături de minunată Sofia Sarri la voce și probabil cel mai bun toboșar din țară, Adrian Tăbăcaru), The Dead Creed (acoustic death-doom din Grecia, furnizat de către un singur om, o adevărată experiență eterică) și Eyes To Argus (eclectic experimental post-rock din Malta).

Mai multe trupe vor fi anunțate în următoarea perioadă.

Citește și
AG Weinberger
AG Weinberger, ”ReBorn”. Albumul muzicianului român, foarte apreciat în străinătate

Abonamentele pot fi achiziționate la oferta de presale la prețul de 170 RON și oferă accesul în cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.

Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I - 40 RON - The Dead Creed, ARAC Ensemble Bilete SoundArt Festival 2020 ziua ÎI - 90 RON - Eyes To Argus Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III - 90 RON - Allochiria, Truckfighters

Începând cu prima zi a festivalului, abonamentele și bilete vor putea fi achiziționate și din Quantic Club la următoarele prețuri: Abonament - 200 RON, bilet ziua I – 50 RON, bilet ziua ÎI -120 RON, bilet ziua III – 120 RON.

Trupe confirmate până în acest moment:

Truckfighters – stoner rock, Suedia:

 

Allochiria – sludge/post-metal, Grecia:

 

ARAC Ensemble – neo-dark folk, România:

 

 The Dead Creed – acoustic death-doom, Grecia:

 

 Eyes To Argus – experimental post-rock, Malta:

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman, Casă de Balet și pe terminalele Selfpay.

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului.

@Cristian Matei ”Mumu”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult