Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sofia Vergara și noul ei iubit, apariție de senzație în Los Angeles. Cum s-au îmbrăcat pentru o cină la restaurant | FOTO

Sofia Vergara a fost surprinsă joi seară luând cina la un restaurant din Los Angeles, împreună cu noul ei iubit, Justin Saliman. Vedeta a întors toate privirile.

Starul Griselda, în vârstă de 51 de ani, a optat pentru o ținută neagră, elegantă, care să îi pună în evidență silueta. Sofia Vergara a purtat un top stil corset, o pereche de pantaloni satinați și un palton lung, elegant. Fosta vedetă a Modern Family și-a accesorizat ținuta cu o poșetă din piele crem și bijuterii prețioase, relatează Daily Mail.

Noul ei iubit, Justin Saliman, a ales să îmbrace o cămașă în carouri albastre și negre, o jachetă de piele închisă la culoare și o pereche de blugi.

Vedeta și-a anunțat divorțul de actorul Joe Manganiello, în vârstă de 46 de ani, în luna iulie, după opt ani de căsnicie.

Prima ieșire a juratei de la America's Got Talent și a lui Justin Saliman a avut loc în octombrie 2023 la Funke din Beverly Hills, iar o sursă apropiată a artistei a declarat atunci pentru People că Sofia „se întâlnește și se distrează.”

Citește și
sofia vergara
Sofia Vergara are un nou iubit, după divorțul din vară. Cum a fost surprinsă vedeta în timpul unei întâlniri romantice. FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult