Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sofia Vergara, alături de Justin Saliman și de fiul ei în Monaco. Cu ce româncă celebră au fost în vacanță | FOTO

Actrița Sofia Vergara a postat câteva fotografii din vacanța petrecută în Franța. Ea s-a afișat alături de iubitul ei, Justin Saliman, și de fiul ei, Manolo, scrie Daily Mail.

Superba actriță din Modern Family, în vârstă de 52 de ani, a îmbrăcat în fotografiile postate o rochie fără bretele cu imprimeu floral, care i-a pus în evidență silueta. Ea a purtat tocuri aurii pe care le-a asortat cu o geantă aurie de la un brand celebru.

Ea s-a fotografiat alături de iubitul ei chirurgul ortoped Justin Saliman de fiul Manolo, de 32 de ani, dar și alături de câțiva prieteni, printre care românca Anastasia Soare. Cei șase s-au fotografiat într-o piață din inima orașului.

„Adio, Monaco”, a scris Sofia în dreptul fotografiei.

Înainte de a călători în Franța, Sofia și prietenii ei se aflau în Italia.

Citește și
Sofia Vergara
Sofia Vergara și iubitul ei au întors toate privirile în Beverly Hills. Cum s-au îmbrăcat pentru o cină la restaurant | FOTO

Vedeta și-a anunțat divorțul de actorul Joe Manganiello, în vârstă de 46 de ani, în vara anului trecut, după opt ani de căsnicie. Prima ieșire a juratei de la America's Got Talent și a lui Justin Saliman a avut loc în octombrie 2023 la Funke din Beverly Hills, iar o sursă apropiată a artistei a declarat atunci pentru People că Sofia „se întâlnește și se distrează.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult