Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep și-a uitat ceasul de 80.000 de euro pe masă, într-un restaurant. Ce a urmat

Simona Halep a fost la un pas să rămână fără ceasul de 80.000 de euro primit de la unul dintre sponsorii săi, după ce l-a uitat într-un restaurant din Capitală, potrivit cancan.ro.

Incidentul a avut loc zilele trecute, când Simona a ieșit să ia masa în oraș cu iubitul ei, Toni Iuruc. Sportiva și-a dat jos ceasul de la mână, la un moment dat și l-a pus lângă farfurie.

Însă cei doi au plecat în grabă de la restaurant, iar Simona a uitat ceasul pe masă. Când și-a dat seama unde l-a pierdut, sportiva a sunat la restaurant, iar angajații au ajutat-o să îl recupereze.

Simona Halep este pasionată de ceasuri, iar anul trecut a mărturisit că deține o colecție. “Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea sportiva. În colecția de ceasuri a sportivei se găsesc mai multe piese de la o firmă celebră care o sponsorizează, cu o valoare individuală de zeci de mii de euro, mai scrie sursa citată.

Citește și
Halep
Simona Halep a anunțat când se retrage din tenis: "2-3 ani eu zic că mai pot să joc"
Ce avere are Simona Halep

 

Simona Halep se află în clasamentul all-time al celor mai mari câștiguri din tenisul feminin, cu peste 30 de milioane de dolari strânși numai din meciuri.

Halep mai deține două hoteluri, cu același nume, Drachenhaus- unul în Poiana Brașov și al doilea în centrul istoric al Brașovului, în urma unei investiții de 2 milioane de euro.

Campioana de la Wimbledon și de la Roland Garros mai are un apartament de 400.000 de euro în București, o vilă de 600.000 de euro în Constanța și a mai construit și un bloc cu două etaje lângă casa părintească.

Alte câteva vile de la malul mării au costat-o 500.000 de euro, la care se adaugă alte milioane de euro pentru un bloc de șase etaje cu apartamente de lux, în Mamaia.

Averea imobiliară impresionantă a Simonei Halep este completată de o colecție impresionantă de mașini de lux, în valoare de peste un million de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult