Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Shakira, surprinsă în compania unui bărbat misterios în Miami, după ce a spus că nu se gândește la întâlniri. VIDEO

Shakira a fost surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat misterios în timp ce lua cina în Miami săptămâna trecută.

În imaginile obținute de Page Six se observă cum cântăreața „Hips Don’t Lie” stă în fața unui bărbat brunet și se distrează în timp ce poartă o conversație la Lido Bayside în Standard Spa pe 1 august, scrie pagesix.com.

Shakira poate fi văzută la un moment dat aplecându-se pentru a mânca, apoi chicotind în timp ce se așeza înapoi.

Identitatea bărbatului misterios este necunoscută, deoarece acesta era cu spatele la cameră, dar părea să aibă o vârstă mai înaintată. De asemenea, era îmbrăcat în ceea ce părea a fi un costum negru, pantaloni și pantofi eleganți.

Artista latino a ales să poarte o ținută roz deschis și pantofi cu toc gros albi. Nu este clar dacă ieșirea a fost o întâlnire romantică, o cină de afaceri sau o întâlnire între prieteni. Cu toate acestea, ambianța a fost cu siguranță una romantică.

Citește și
Shakira
Shakira, acuzată de fraudă fiscală. Parchetul spaniol a cerut clasarea procesului intentat

Shakira a declarat recent, totuși, că nu este interesată de întâlniri, în ciuda faptului că au trecut doi ani de când s-a despărțit de partenerul ei și tatăl celor doi fii ai ei, Gerard Piqué.

„Nu mă gândesc la asta”, a declarat cântăreața pentru coperta revistei Rolling Stone din iulie-august 2024. „Ce loc am eu pentru un bărbat acum?” Cu toate acestea, Shakira a recunoscut chiar și atunci că îi „plac bărbații”, dar a considerat că este o „problemă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult