Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Serialul ”Yellowstone”, varianta modernă a Dallas-ului, este acum pe VOYO. Kevin Costner a luat un Glob de Aur

Serialul ”Yellowstone”, nominalizat la un Primetime Emmy și câștigător a altor 7 premii, printre care și un Glob de Aur, poate fi urmărit acum pe VOYO.  

Serialul „Yellowstone” spune povestea familiei Dutton, condusă de John Dutton, care controlează cea mai mare fermă din Statele Unite, sub atacul constant al celor cu care se învecinează: dezvoltatori de terenuri, o rezervație indiană și primul parc național al Americii.

Este un studiu intens al unei lumi violente, departe de controlul mass-media, în care acapararea terenurilor produce miliarde de dolari dezvoltatorilor.

În rolul principal poate fi admirat celebrul Kevin Costner, care a fost și premiat cu un Glob de Aur pentru ”cel mai bun actor într-un rol de televiziune” pentru interpretarea din acest serial de neo-western.

Citește și
Omul lui Dumnezeu
”Omul lui Dumnezeu”. Uimitoarea poveste a Sfântului Nectarie, care a vindecat un bărbat paralizat, este acum pe VOYO

Un detaliu interesant despre acest serial, potrivit IMDB, este că scenaristul, regizorul și producătorul executiv Taylor Sheridan a adus caii săi personali din Wyoming pentru ca actorii să îi folosească în timpul filmărilor.

Serialul ”Yellowstone” poate fi urmărit acum pe VOYO, care difuzează câte un episod nou în fiecare zi, de luni până vineri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult