Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sebastian Stan își impresionează prietenii americani spunându-le povești cu Ceaușescu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Actorul de origine română Sebastian Stan, aflat în România pentru a-şi promova ultimul film, "I,Tonya", a povestit cum iși uimește prietenii din SUA când le spune despre legătura sa indirectă cu Ceaușescu.

”Ce este crazy pentru mine este că acolo unde stau, unde este hotelul, e chiar acolo unde era Ceaușescu.

Tot timpul când mă întreabă cineva de unde sunt și sunt la mine în apartament, mă duc pe Youtube și arăt „last speech„ cum ar veni, ultima dată când a vorbit la balcon.

Aia îmi amintesc, parcă mă aduce imediat când eram copil. Eram speriați cu toții.”  - a povestit actorul într-un interviu pentru Știrile Pro TV, acordat în limba română, deși avea doar 8 ani când a plecat din România.

De altfel, Stan spune că unul dintre filmele românești preferate este cel al regizorului Corneliu Porumboiu, ”A fost sau n-a fost?”, câștigător a numeroase premii la Galele Gopo sau la Cannes, care spune povestea Revoluției române din 1989, văzută prin amintirile unor pensionari.

Citește și
sebastian stan
Sebastian Stan, asaltat de fani la București. Mâncărurile românești de care îi era dor

”De aia îmi place filmul acela al lui Corneliu Porumboiu, care zice „A fost sau n-a fost„? Am văzut filmul ăsta, am râs așa de tare ... Actorii aceia sunt ... ” - a spus Sebastian Stan.

Întrebat de corespondentul Pro TV Rareș Năstase ce însemnă România pentru el, actorul a spus că se gândește la curaj când aude de români.

”Pentru mine, când mă gândesc la România, o fac prin mama, iar curajul este ceva caracteristic. Tot timpul, pentru mine curajul și România este una și aceeași.”

Ajuns celebru la Hollywood pentru rolurile din seria ”Captain America” sau ”I, Tonya”, mesajul lui Sebastian Stan pentru români este ... să meargă tot înainte.

”Un mesaj pentru români? Ce am auzit tot timpul este trebuie să mergem înainte. Înainte, înainte, știi. Nu te opri și să nu-și fie frică sau rușine de unde suntem. Este foarte important. Eu tot timpul m-am gândit că românii sunt inimoși. E o pasiune din aia. Ori trebuie să fie așa ori nu este deloc.

Pasiunea aia e importantă din punctul meu de vedere și asta este ceva care cred că avem ca români.” 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult