Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sebastian Stan, cel mai cunoscut actor român de la Hollywood, ovaționat 8 minute pentru rolul lui Donald Trump

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sebastian Stan, cel mai cunoscut actor român de la Hollywood, a fost ovaționat timp de 8 minute la Festivalul Internațional de la Cannes, după proiecția „The Apprentice”.

În acest film, îl interpretează pe fostul președinte american Donald Trump. În condițiile în care, multe detalii au fost ținute secrete înainte de marea premieră, filmul este "cu siguranță exploziv". Echipa de campanie a lui Trump a vorbit despre ... un "gunoi de film" și amenință cu un proces.

Zâmbitor pe covorul roșu, Sebastian Stan i-a avut alături pe colegii din distribuția filmului „The Apprentice”, dar și pe regizor - cineastul iraniano-danez Ali Abbasi.

Când a urcat pe treptele Palatului Festivalurilor, cel mai cunoscut actor român de la Holywood a ridicat pumnul spre cei prezenţi - un gest făcut adesea de Donald Trump.

Sebastian Stan joacă rolul acestuia în tinerețe când, în anii '80, şi-a ridicat un imperiu imobiliar la New York. Filmul prezintă ascensiunea lui Trump la putere prin ceea ce este descris ca fiind o "înţelegere faustiană" cu influentul avocat de dreapta şi combinator politic Roy Cohn, interpretat în film de actorul american de Jeremy Strong.

Una dintre cele mai controversate scene îl înfățișează pe Donald Trump violând-o pe Ivana, prima sa soție, interpretată de actrița bulgară Maria Bakalova... Alte scene îl arată făcând abuz de amfetamine pentru a slăbi sau încheind înțelegeri cu personaje din lumea interlopă pentru a obține construirea Trump Tower.

Sebastian Stan: „Trebuie să abordăm lucruri care sunt riscante și, poate, incomod de discutat. Cred, însă, că este important s-o facem pentru că ne confruntăm cu acestea în fiecare zi. Și cred că trebuie să avem o perspectivă.”

Filmul - care a intrat în competiția pentru Palme d'or - și actorul protagonist au avut parte de ovații în picioare, timp de 8 minute, după proiecție.

Actorii Diane Kruger și Vincent Cassel, de altfel obișnuiți ai Festivalului de la Cannes, au revenit pe Croazetă. Acum interpretează rolulurile principale în filmul lui David Cronenberg - ”Giulgiul”.

De neconsolat după moartea soției, un antreprenor din domeniul IT, personajul lui Vincent Cassel, inventează GraveTech - un sistem revoluționar și controversat, care le permite celor vii să se conecteze cu cei dragi decedați.

Iar regizorul David Cronenberg spune că a început să facă fimul, după moartea soției, în urmă cu 7 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult