Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Schimbări majore în cadrul companiei Dior. Fiica celui mai bogat om din lume vine la conducere

Proprietarul LVMH, cea mai mare companie producătoare de bunuri de lux din lume, Bernard Arnault, a numit-o pe fiica sa la conducerea Dior.  

Miliardarul care deține grupul de lux LVMH, Bernard Arnault, și-a numit fiica, pe Delphine, în funcția de președinte și CEO al companiei Dior.

În vârstă de 47 de ani, ea va prelua această funcție începând cu luna februarie. Numirea sa vine după o schimbare majoră a conglomeratului. Grupul LVMX deţine un portofoliu de mărci de lux, precum Fendi, Givenchy, Tiffany & Co. şi Louis Vuitton.

Astfel, Delphine, al cărui tată a devenit luna trecută cel mai bogat om din lume, va pleca de la Louis Vuitton, unde s-a alăturat ca vicepreședinte executiv în 2013 și va deveni directorul Dior.

Într-o declarație de presă, Bernard Arnault a descris cariera fiicei sale din cadrul companiei ca fiind „definită de excelență”.

Citește și
Bernard Arnault
Speriat de impozitul de 75% promis de Hollande, cel mai bogat om din Franta vrea sa plece in exil

„Sub conducerea ei, dezirabilitatea produselor Louis Vuitton a avansat semnificativ, permițând mărcii să stabilească în mod regulat noi recorduri de vânzări. Perspectiva ei ascuțită și experiența incomparabilă vor fi atuuri decisive în impulsionarea dezvoltării continue a Christian Dior”, a spus el, conform BBC

Şeful demisionar al Dior, Pietro Beccari, îl va înlocui pe Michael Burke, directorul executiv al Louis Vuitton.

Toţi cei cinci copii ai lui Bernard Arnault deţin poziţii de conducere la branduri din cadrul grupului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult