Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Săptămâna Modei de la Paris 2024. Cum au fost surprinse vedetele pe străzile din capitala Franței. GALERIE FOTO

Kendall Jenner, Bella Hadid și Eva Longoria sunt doar câteva dintre vedete de peste ocean care participă la Săptămâna Modei de la Paris.

Modelul Kendall Jenner, în vârstă de 28 de ani, a fost surprinsă de paparazzi ieșind din hotelul de 5 stele unde s-a cazat, îmbrăcată cu o bluză neagră, un sacou gri în carouri și o pereche de blugi. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare, o geantă neagră stil servietă, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu toc din piele intoarsă, scrie Daily Mail.

Bella Hadid, în schimb, a purtat un compleu din denim crem: o jachetă cu fermoar și o fustă mini asortată. Și-a completat look-ul îndrăzneț cu o altă jachetă din piele neagră supradimensionată, dresuri negre, transparente, o geantă mare, neagră, o pereche de cizme înalte, asortate, și ochelari de soare.

Actrița Eva Longoria și-a făcut apariția într-o ținută neagră și elegantă. Ea a optat pentru un sacou simplu, o fustă transparentă, de lungime medie, și o pereche de pantofi cu toc cu bretele negre și argintii.

Săptămâna Modei de la Paris începe cu un loc important acordat designerilor din tânăra generaţie

La puţin timp după încheierea Jocurilor Olimpice şi Paralimpice, Parisul preia luni ştafeta defilărilor dedicate stilului pret-a-porter feminin pentru sezonul primăvara-vară 2025, cu o ediţie a Săptămânii Modei care va începe cu un omagiu adus tinerilor din noua generaţie de designeri francezi, informează AFP. Această tânără generaţie de creatori independenţi, cu un puternic mesaj de susţinere a comunităţii LGBTQ şi angajaţi politic, s-a aflat deja în prim-planul scenei cu ocazia mai multor ceremonii organizate în cadrul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice din capitala Franţei şi a beneficiat astfel de o vizibilitate mondială neaşteptată. După New York, Londra şi Milano, 106 de branduri vor participa la Paris la 66 de defilări şi la aproximativ 40 de prezentări de colecţii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult