Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sam Smith și Salvatore Ganacci au făcut spectacol în cea de a treia seară de Untold: „Absolut extraordinar, e superb”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sute de mii de oameni au continuat distracția și azi-noapte în universul „UNTOLD”. Ajuns pentru prima dată în România, cântărețul britanic Sam Smith a făcut un show incendiar la Cluj-Napoca.

De la festival nu a lipsit nici muzica electronică, mixată de DJ până spre dimineață.

Festivalul Untold poate fi urmărit LIVE pe VOYO

Excentricul Sam Smith a făcut spectacol pe scena principală de la UNTOLD. Mai ales că artistul a schimbat mai multe ținute cu totul speciale de-a lungul concertului. Fanii au fredonat fiecare melodie.

Spectator: „Absolut extraordinar, e superb”.

Participantă la festival: „Sincer, n-am mai trăit un show atât de misto live”.

Participant: „E al treilea Untold pentru mine. E incredibil, energia în fiecare an e extraordinară, nu îți vine să crezi”.

Citește și
Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, show incendiar pe scena Untold. Premiera inedită pregătită de organizatori: „Ne ajută să înțelegem muzica”

DJ-ul Salvatore Ganacci s-a reîntors pe scena de la Cluj. A purtat un tricou mult iubit de microbiști. Nici DJ-ul german Tujamo nu s-a lăsat mai prejos.

Reporter: „Ce te aduce înapoi de fiecare dată?”

DJ Tujamo: „Sincer, energia! Știu dinainte că o sa fie extraordinar datorită oamenilor și iubesc asta”.

Distracții inedite la Untold

În așteptarea artiștilor preferați, petrecăreții și-au făcut de lucru. Unii au câștigat premii, în timp ce alții și-au etalat ținutele atent alese. Între timp, și universitățile au putut să-și promoveze oferta educațională.

Studentă UBB: „Stam de vorbă cu viitorii studenți care sunt în clasa a XI-a sau a XII-a și au curiozități, mi se pare un moment bun să fim aproape de ei, la un festival”.

Festivalul se încheie în această seară cu o altă rundă de distracție. Însă, dacă vă gândiți să faceți parte din magia UNTOLD 2025, trebuie să știți că primele abonamente s-au pus deja în vânzare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult