Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a stins fulgerător o actriță celebră. Jacklyn Zeman a apărut în peste 800 de episoade ale unui serial

Actrița americană Jacklyn Zeman, din serialul General Hospital, a murit la vârsta de 70 de ani. Ea a interpretat rolul lui Bobbie Spencer în serialul de succes.

Jacklyn Zeman a devenit celebră după ce a jucat rolul asistentei Bobbie Spencer în serialul de succes General Hospital, unde a apărut în peste 800 de episoade. Inițial, ea era cunoscută pentru rolurile ei din seriale soap-opera.

Moartea ei a fost anunțată pe Twitter de producătorul executiv al serialului, Frank Valentini, transmite Daily Star.

Nu se știe mai mult, deocamdată, despre decesul actriței americane.

„În numele familiei noastre @GeneralHospital, am inima frântă să anunț decesul iubitei noastre @JackieZeman. La fel ca și personajul ei, legendara Bobbie Spencer, ea a fost o lumină strălucitoare și o adevărată profesionistă care aducea cu ea la serviciu atât de multă energie pozitivă", a scris producătorul executiv al serialului.

Citește și
brigitte bardot - 3
„Brigitte Bardot, între viață și moarte”. Actrița a fost internată, dar a părăsit spitalul împotriva sfaturilor medicilor

„Jackie ne va lipsi foarte mult, dar spiritul ei bun va trăi mereu alături de distribuția și echipa noastră. Transmitem sincere condoleanțe celor dragi, prietenilor și familiei ei, în special fiicelor sale Cassidy și Lacey" se mai arată în mesajul de condoleanțe.

Jacklyn Zeman s-a alăturat pentru prima dată show-ului ABC în 1977 și a obținut cinci nominalizări la Daytime Emmy, patru pentru rolul din General Hospital și una pentru rolul din The Bay, în rolul Sofiei Madison.

După aflarea veștii decesului ei, colegii ei din serialul General Hospital și fanii și-au adus omagiile.

„Sunt extrem de uimit și cu inima frântă la aflarea veștii decesului lui Jackie", a declarat fostul star din General Hospital Rick Springfield (în rolul dr. Noah Drake).

„Am inima frântă de această veste #JackieZeman a fost un #Icon & și o inspirație pentru noi pentru totdeauna #Fanaticii SoapOpera Noapte bună #BobbieSpencer Fie ca tu #RestInPeace" a scris un fan.

Actrița a lăsat în urmă două fiice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult