Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Romanian Fashion Week, un eveniment cu tradiție la Iași. ”Trebuie să creștem oameni”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un cunoscut festival de modă - Romanian Fashion Week - a adus laolaltă designeri tineri, dar și oameni cu vechime în domeniu.

 

Toți s-au întâlnit la Iași, unde și-au prezentat ținute menite să fure privirile spectatorilor și să îi cucerească. S-a întâmplat la doi pași de Palatul Culturii, în aer liber.

Pe scena impunătoare, de o mie de metri pătrați, au urcat zeci de modele care au purtat creații vestimentare diverse, multe dintre ele semnate de generația tânără de designeri. Ovidiu Buta, stilist: "Și ai de toate, de la escapism, până la o atmosferă mai întunecată, mai dark. E foarte interesant să citești personalitatea designerilor când te uiți la haine. Trebuie să creștem oameni, dacă vrem să fim într-o industrie sănătoasă”.

Lucian Broscățean, curator Romanian Creative Week: "Veți vedea colecții care se încadrează în direcția de responsabilitate și sustenabilitate, inovație, care sunt trei dintre conceptele esențiale pentru moda secolului 21”. Romanian Fashion Week a ajuns la ediția cu numărul 13.

Citește și
chanel
Casa de modă „Chanel” și-a prezentat noua "colecție croazieră" într-un decor spectaculos. VIDEO

Irina Schrotter, designer vestimentar: "Este un eveniment care întinde o mână generoasă tinerei generații de creativi. Noi, cei din Iași, sperăm să semănăm o sămânță a prieteniei peste foarte mulți zeci de ani”. Prezentările de modă fac parte din proiectul cu tradiție botezat Romanian Creative Week. Evenimentul, organizat la Iași, care se încheie duminică, adună sute de artiști, oameni de cultură și sportivi din toată țara. Acolo au loc spectacole, târguri, ateliere și proiecții de film - iar intrarea este gratuită.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult