Modifica setarile cookie
Toate categoriile

România a fost înclinată spre comedie! Săriți de pe fix – lider incontestabil de audiență!

Opt comedianți și doi invitați speciali au acceptat provocarea lui Cabral de a lua parte la cel mai nebun show de divertisment din România, în care marele premiu este buna dispoziție: Săriți de pe fix! 

Joi seară, emisiunea a fost lider incontestabil de audiență.

Andreea Marin și Florin Răduciou și-au testat creativitatea și spontaneitatea într-o serie de probe extrem de amuzante, care au declanșat hohote de râs pentru cei din platou, dar și pentru cei de acasă. "Decolare spontană," "Luptă și spune," "Cu capu-n jos" sau "Planul înclinat" – provocarea supremă a acestui show, au fost doar câteva dintre jocurile pe care comedianții și invitații speciali le-au dus la bun sfârșit în prima ediție Săriți de pe fix!

Joi seară, emisiunea a fost lider incontestabil de audiență! În intervalul orar 21:31 – 23:30, PRO TV a înregistrat 7.1 puncte de audiență și 29% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5 puncte de rating și 20.6% share. La nivel Național, aproape 1.1 milioane de telespectatori au urmărit în fiecare minut show-ul, iar la ora 21:43, în minutul de aur, peste 1.5 milioane de români erau cu ochii pe PRO TV.

Săptămâna viitoare, Adela Popescu și Cosmin Seleși vor intra în această joacă și, spre surprinderea lor, vor face tot felul de probe, care mai de care mai trăsnite: "Așa este proba asta?", va spune Adela Popescu, surprinsă de ce urmează să facă.

Citește și
Vocea Romaniei
Urmărește pe VOYO primele două ediții din Vocea României, sezonul 11. Emisiunea a fost lider de audiență, vineri seară

Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, este în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV și cu o săptămână înainte pe VOYO.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult