Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românca măritată cu miliardarul Piero Ferrari a făcut senzație pe covorul roșu. A purtat un colier de un milion de euro

O româncă a făcut senzație la unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea filmului.

Romina Ferrari, născută Gingașu, soția miliardarului italian Piero Ferrari, a avut joi, 31 august, o apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, purtând un colier evaluat la un milion de euro, scrie Rotalianul.

Piero Ferrari (78 de ani) și Romina (34 de ani) au fost prezenți la premiera filmului „Ferrari”, difuzat în cadrul festivalului.

Detaliile despre această tânără, care a transformat traiectoria sa profesională și personală într-o poveste fascinantă, continuă să captiveze publicul.

Cu o avere de peste 6,5 miliarde de euro, Piero Ferrari i-a dăruit soției românce o piesă de bijuterie care rivalizează cu cele mai scumpe din lume.

Colierul, o capodoperă semnată de casa de modă Roberto Coin, este realizat din 104 carate de diamante și 61 carate de rubine de cea mai bună calitate.  

Ținuta de gală a Rominei a fost completată de o rochie și o pereche de pantofi de culoare roșie, semnificativă pentru marca Ferrari. Detaliile au fost atent alese pentru a reprezenta în mod corespunzător imperiul auto pentru care soțul ei este unic moștenitor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult