Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rita Ora, apariție nonconformistă pe străzile din New York. Cum au surprins-o paparazzi | GALERIE FOTO

Rita Ora și-a făcut apariția pe străzile din New York într-o ținută extravagantă, înainte de Met Gala, care va avea loc pe 6 mai, scrie Daily Mail.

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a purtat o cămașă și pantaloni scurți portocalii și a accesorizat ținuta cu o pereche de botine crem îmblănite, o geantă galbenă de la un brand de lux și o pereche de ochelari de soare portocalii supradimensionați. Piesa de rezistență a fost haina de blană portocalie pe care a purtat-o.

Rita se află în New York împreună cu soțul ei, regizorul Taika Waititi. Artista și-a cerut soțul în căsătorie în timpul unei vacanțe în Palm Springs. Artista a purtat trei ținute semnate Tom Ford. Deși inițial s-a crezut că s-au căsătorit în Londra, cei doi și-au spus jurămintele, de fapt, în casa lor din Los Angeles.

Gala Met va avea loc pe 6 mai, iar tema este Sleeping Beauties: Rewakening Fashion. Acesta va fi găzduit de starul Challengers Zendaya împreună cu superstarul muzical Bad Bunny, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult