Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rihanna adoptă ținute din ce în ce mai îndrăznețe, de când e gravidă. Cum a apărut în Los Angeles

Este cunoscută ca un fashion icon, însă de când a dezvăluit sarcina, Rihanna adoptă ținute din ce în ce mai îndrăznețe.

Artista de 33 de ani a fost surprinsă de fotografi, miercuri, în Los Angeles, în drum spre cină, purtând un top foarte decoltat, blugi cu talie joasă și un palton lung. A completat ținuta cu o șapcă și sandale cu toc în picioare.

Rihanna și rapperul A$AP Rocky au anunțat recent că așteaptă primul lor copil. Se pare că cei doi plănuiesc o nuntă în Barbados.

Relaţia dintre cei doi artişti, ambii în vârstă de 33 ani, a devenit publică la sfârşitul anului 2020, iar de atunci amândoi şi-au exprimat dorinţa de a deveni părinţi.

Rihanna este cea mai bogată artistă din industria muzicală şi a intrat anul trecut în topul multimilionarilor întocmit de revista Forbes, graţie afacerilor ei în lumea modei şi a produselor cosmetice.

A$AP Rocky, al cărui nume real real este Rakim Athelaston Mayers şi care este originar la rândul lui din Barbados, a fost recompensat cu mai multe premii BET la categorii dedicate muzicii hip-hop. El a primit şi două nominalizări la Grammys Awards.

Cântăreaţa Rihanna a reluat relaţia cu Mayers, de care o leagă o mai veche prietenie, după o colaborare la o reclamă pentru marca ei de cosmetice Fenty Skin în vara anului 2020, potrivit presei internaţionale.

Anterior, ea a avut o relaţie de trei ani cu omul de afaceri saudit Hassan Jameel, pe care a ţinut-o departe de atenţia mass-media şi care s-a încheiat la începutul anului 2020.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult