Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regina Letizia a Spaniei, un simbol al eleganței. Ținuta care i-a pus în evidență silueta la o ceremonie | GALERIE FOTO

Regina Letizia a Spaniei continuă să inspire prin alegerile sale vestimentare impecabile. Recent, ea și-a evidențiat silueta cu o rochie neagră extravagantă, la un eveniment unde a participat alături de fiicele sale și regele Felipe al VI-lea.  

Ea a participat alături de prințesa Leonor, infanta Sofia și soțul ei la ceremonia de decernare a Premiilor Prințesei de Asturia, la Teatrul Campoamor, îmbrăcată într-o rochie neagră de lungime midi și mulată. A avut un decolteu asimetric și un volan supradimensionat care îi pune în evidență silueta.

Regina Letizia a optat și pentru o pereche de pantofi cu toc plat și o geantă de satin, neagră. În ceea ce le privește pe fiicele sale, Prințesa Leonor a arătat foarte elegant într-un costum negru, cu părul prins la spate, iar Infanta Sofia a optat pentru un maiou elegant negru, pantaloni evazați și sacou auriu.

De-a lungul anilor, regina Letizia și-a câștigat un loc printre cele mai stilate personalități regale, combinând cu măiestrie stilul clasic cu elemente moderne. Cunoscută pentru alegerile ei vestimentare curajoase și rafinate, ea pune accent pe detalii și accesorii, adesea optând pentru creații ale designerilor spanioli, dar și internaționali.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult