Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răzvan Gorcinski a murit. Fostul toboșar al trupei Proconsul era internat pentru o infecție severă

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a încetat din viață, potrivit anunțului făcut de această trupă, pe Facebook.

Artistul era internat în spital, în stare critică, în urma unei septicemii. 

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, au transmis cei din trupa Proconsul. De-a lungul carierei, Răzvan Gorcinski a mai urcat pe scenă alături de PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, Kempes, Morandi și Antract.

În urmă cu o zi, Florența Marin, o apropiată a artistului, spunea că Răzvan se lupta pentru viața sa din cauza unei septicemii.

Citește și
Nick Menza
Nick Menza, fostul tobosar al trupei Megadeth, a murit dupa ce s-a prabusit pe scena

„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul său plin de viață, starea lui de sănătate este critică. Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scrie, joi, pe Facebook, Florența Marin, o apropiată a artistului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult