Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prinţesa de Wales a fost externată. Palatul Kensington oferă primele informații despre starea sa de sănătate

Kate Middleton s-a întors acasă, în Windsor, după mai multe zile de spitalizare. Prințesa de Wales a fost externată.  

Prințesa Kate a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală în urma căreia a petrecut mai multe zile internată la un spital privat din Londra.

Palatul Kensington a anunțat într-un comunicat că soţia prinţului moştenitor face progrese în ceea ce priveşte ameliorarea stării de sănătate.

Prinţesa Kate s-a întors acum acasă, în Windsor, relatează Reuters.

Care este starea de sănătate a prințesei Kate

Kate, în vârstă de 42 de ani, a petrecut aproape două săptămâni la spitalul London Clinic, recuperându-se după ce a trecut printr-o operație abdominalp. Afecţiunea prințesei nu a fost nespecificată.

Natura exactă a operaţiei lui Kate, al cărei anunţ a fost o surpriză, nu a fost dezvăluită, dar se aşteaptă ca prinţesa să aibă nevoie de câteva luni de recuperare.

Citește și
kate middleton
Ultima apariție publică a prințesei de Wales, Kate Middleton, înainte de operația abdominală. Cum s-a prezentat | FOTO

„Face progrese bune. Prinţul şi prinţesa doresc să mulţumească enorm întregii echipe de la London Clinic, în special personalului dedicat, pentru îngrijirea pe care i-au acordat-o", precizează comunicatul Palatului Kensington.

Regele Charles se află în același spital în care a fost operată prințesa de Wales. Vineri, suveranul a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza prostatei mărite. Medicii au decis pentru rege să-și prelungească spitalizarea.

Charles al III-lea a vizitat-o pe nora sa, Catherine, înainte de propriul tratament la acelaşi spital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult