Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele nume anunțate la Urban Blues Fest 2024 în București: Dave Arcari (Scoția), Guts N Grace feat. Nuțu Olteanu (Suedia)

A 5-a ediţie a Urban Blues Fest, singurul festival dedicat bluesului din Bucuresti, sold-out la prima şi a treia ediţie, va avea loc în clubul The Pub Trocadero din București, în zilele de 12, 13 şi 14 aprilie 2024.

Orgaizatorii evenimentului au anunțat doi dintre headlinerii evenimentului şi primele trei trupe româneşti: DAVE ARCARI (Scoţia), GUTS N GRACE featuring NUŢU OLTEANU (Suedia), respectiv Fernet Blues Band (Braşov), Free Connection (Sfântu Gheorghe) şi Bluemans (Bucureşti).

Cine este Dave Arcari

Finalist al UK Blues Awards 2023 din cadrul UK Blues Federation, Dave Arcari a fost prezent cu muzica sa în numeroase programe TV ale BBC, precum și în popularul serial american The Deadliest Catch.

”Validarea supremă pentru muzica și performanța lui Arcari a venit în 2019, când National Reso-Phonic Guitars a lansat chitara "Dave Arcari signature model". Arcari se alătură unui grup elitist și exclusivist de jucători care au modele de semnătură și este primul - și singurul - muzician din afara SUA care a fost onorat de iconicul producător de instrumente al cărui nume este sinonim cu dezvoltarea genului blues” - se arată pe site-ul muzicianului.

În timp ce continuă să își construiască publicul în SUA cu turnee o dată sau de două ori pe an începând din 2013 - inclusiv showcase oficiale la SxSW din Austin, Texas - Arcari își menține, de asemenea, prezența în circuitele de turnee și festivaluri din Marea Britanie și Europa.

Citește și
ozzy osbourne
Ozzy Osbourne va susţine ultimele concerte din cariera sa în oraşul Birmingham

Printre aparițiile lui Arcari la festivaluri se numără Glastonbury (Marea Britanie), Red Rooster (Marea Britanie), BluesAlive (spectacole în Republica Cehă și Polonia), Moulin Blues (Olanda), The Great British R&B Festival și Peer Festival (Belgia). 

Urban Blues Fest #5 2024 este un proiect marca artasunetelor.ro.

Fotografierea şi filmarea cu aparatură profesionistă va fi permisă doar persoanelor cu acreditare. Folosirea altor aparate foto, camere video, telefoane mobile se va face cu condiția respectării confortului celorlaltor spectatori și a condițiilor impuse de artişti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult