Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prezentatorul TV nevoit să renunțe la cariera de 44 de ani din cauza unui mesaj pe Twitter

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din Marea Britanie, Alastair Stewart, a fost nevoit să renunțe la cariera sa de 44 de ani în televiziune, din cauza unui mesaj postat pe Twitter.

Postul de televiziune ITN a anunțat, într-un comunicat, despărțirea de prezentatorul ITV News ca urmare "a unei erori de judecată în folosirea rețelelor sociale", informează BBC.

Potrivit Daily Mail, Alastair Stewart a avut un schimb de tweet-uri cu un utilizator de culoare, el folosind sintagma "maimuță supărată" citând din Shakespeare.

Sursa citată notează că Martin Shapland ar fi scris, în urmă cu trei săptămâni, pe Twitter că prezentatorul de știri l-ar fi numit "maimuță supărată", folosindu-se de un citat din piesa "Measure for Measure" de Shakespeare, într-o discuție referitoare la familia regală din Marea Britanie.

Citește și
transfer de bani
Bărbat reținut în Sibiu. Suma uriașă pe care a încercat să o transfere cu un buletin fals

Alastair Stewart (67 de ani) a postat, miercuri, un mesaj pe pagina sa de Twitter, înainte de a-și dezactiva contul: "A fost o eroare de judecată pe care o regret. A fost un privilegiu pentru mine să aduc știrile în casele oamenilor din UK timp de 40 de ani".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult