Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prețuri ca în Occident la Electric Castle: 18 lei un pahar de bere, 12 lei un porumb

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a dat startul distracției în Cluj-Napoca. Festivalul Electric Castle se ține, în premieră, chiar în inima orașului. Pe lângă muzică, în "ofertă" sunt incluse anul acesta spectacole de lumini și expoziții new- media.

În plus, au fost amenajate zone speciale pentru mâncare. Prețurile sunt însă pe măsura distracției.

Dacă până acum festivalul se ținea doar la castelul Banffy din Bonțida, anul acesta distracția s-a prelungit cu încă 5 zile și s-a mutat în Cluj-Napoca. Organizatorii promit că ediția va fi de neuitat.

Ema Prisca, director marketing Electric Castle: ”O să inundăm Clujul cu muzică live, cu petreceri, cu artă, cu instalații spectaculoase de new media, care sunt accesibile tuturor".

Prețurile au crescut după schimbarea localității-gazdă. La festival, o bere la pahar poate ajunge și la 18 lei, iar un cocktail la 30 de lei.

Citește și
Electric Castle
Zeci de consumatori și traficanți de droguri, prinși la Electric Castle. Ce alte infracțiuni au fost comise

Participant la festival: „Oricum ar fi și orice festival ar fi, scump… Dar când vii înseamnă că treci peste, nu?” Reporter: Cam cât cheltui într-o seară? Participant la festival: ”Variază. În jur de .. 100 de lei…”

Și când vine vorba despre mâncare, prețurile sunt piperate. O porție de cartofi prăjiți costă și 12 lei, iar una de paste poate trece de 50 de lei. Participant la festival: ”O porție de paste vegetariene, n-au carne, n-au nimic. Cea mai ieftină este aceasta de 28 de lei… Era și ceva de 57 de lei.”

Participant la festival: ”Un burger cu salsicia 39… Era cel mai ieftin sandwich. Este scump, e scump, dar cumva te aștepți la aceste prețuri când vii”.

O singură persoană are nevoie de aproximativ 4500 de lei dacă vrea să petreacă pe toată durata festivalului. Asta include abonamentul, 9 nopți de cazare, mâncarea și băutură.

Festivalul ține până duminică, iar pe scena din Piața Unirii sunt așteptați artiști cu nume sonore. Printre ei, Irina Rimes, cântăreața norvegiană Aurora, trupele Zdob și Zdub, Vița de Vie, Robin and the BackStabbers.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult