Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea unui cuplu din Marea Britanie care are 22 de copii. Ea a rămas însărcinată pentru prima oară când avea 14 ani | FOTO

Familia Radford este o familie din Marea Britanie cunoscută pentru reality show-ul lor. Sue Radford și soțul ei, Noel Radford, au împreună 22 de copii și apar pe micile ecrane de mai bine de 10 ani.  

Între timp familia lor s-a mărit. Familia a apărut pentru prima dată la Channel 4, în 2012, într-un show numit „15 Kids and Counting”.

Sue și Noel au 22 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 34 de ani. Cei mai mari dintre copiii lor și-au făcut debutul în emisiunea 15 Kids and Counting de pe Channel 4 în 2012.

De atunci, Sue, în vârstă de 48 de ani, și Noel, în vârstă de 53 de ani, și-au mărit familia.

Noel și Sue au fost amândoi adoptați când erau bebeluși și sunt prieteni încă din copilărie. Cei doi au avut primul copil când Sue avea doar 14 ani, iar Noel 18. S-au căsătorit apoi când Sue avea 17 ani, iar Noel 21.

Citește și
bebelus
„Nu așa!”. O mamă din Vâlcea n-a știut că i-a murit bebelușul la naștere. Familia dă vina pe neglijența medicilor
Cine sunt cei 22 de copii ai familiei Radford

Christopher Radford, în vârstă de 34 de ani, este cel mai mare dintre copii. El are la rândul său trei copii cu soția sa, Nicole Spencer.

Sophie Broadley, în vârstă de 30 de ani, este al doilea copil al cuplului. Ea are trei copii cu soțul ei, Joe Broadley.

Chloe Radford, în vârstă de 28 de ani, a fost următorul copil al familiei. Și ea este părinte, având o fiică în vârstă de un an cu soțul ei.

Următorul copil al familiei Radford este Jack Radford, în vârstă de 26 de ani. El este urmat de frații lui mai mici - Daniel Radford, în vârstă de 24 de ani, și Luke Radford, în vârstă de 23 de ani.

Millie Radford, în vârstă de 22 de ani, este al șaptelea cel mai mare copil al familiei. Ea este mama a doi copii.

Katie Radford, în vârstă de 21 de ani, James Radford, în vârstă de 20 de ani, Ellie Radford, în vârstă de 18 ani, și Aimee Radford, în vârstă de 17 ani, au fost următorii copii ai familiei. Mai sunt Josh Radford, 16 ani, Max Radford, 15 ani, Tillie Radford, 13 ani, Oscar Radford, 12 ani, și Casper Radford, 11 ani.

Familia a avut parte și de o tragedie. În 2014, Sue a născut un copil care nu a supraviețuit la naștere.

Reflectând la ziua lui de naștere, cuplul a transmis un mesaj emoționant pe Instagram.

„Ne lipsești atât de mult și ne întrebăm adesea cum ai fi fost și ce ți-ar fi plăcut să faci. Vei fi mereu bătăile inimii noastre lipsă", au transmis ei, conform Mirror.

Printre cei mai mici dintre copiii lui Sue și Noel se numără Hallie Radford, în vârstă de opt ani, Phoebe Radford, în vârstă de șapte ani, Archie Radford, în vârstă de șase ani, și Bonnie Radford, în vârstă de cinci ani. Cel mai mic copil, Heidie Radford, are acum trei ani.

Cuplul a încetat să mai facă copii în anul 2020. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult