Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Penelope Cruz, omagiată pentru întreaga carieră. Actrița provine dintr-o familie modestă

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o seară specială pentru Penelope Cruz. Actriţa de 45 de ani a fost premiată la Festivalul de film din San Sebastian pentru cariera de aproape trei decenii.

Dar trofeul nu i-a fost oferit de un coleg de breaslă, ci de o vedetă a muzicii internaţionale.

Aplaudată de o sală întreagă, în care se afla şi soţul ei actorul Javier Bardem, Penelope Cruz a primit premiul pentru realizările din întreaga carieră. S-a întâmplat la ediţia cu numărul 67 a Festivalului de film din oraşul spaniol San Sebastian. Iar surprizele nu s-au oprit aici. Trofeul i-a fost înmânat de solistul irlandez al trupei U2.

„Nu fiecare actor are o poveste fascinantă în afara ecranului şi pe ecran. Penelope... Pentru mine viaţa ei din afara ecranului este fascinantă din cauza dramei familiei şi a familiei extinse, din care sunt binecuvântat să fac parte."

Penelope Cruz nu provine dintr-o familie de actori. Mama ei a fost coafeză, iar tatăl mecanic auto. Vedeta este prima actrițăspaniolă care a cucerit un premiu Oscar, iar soţul ei este primul actor spaniol care a obţinut acest prestigios trofeu.

Citește și
bardem penelope cruz
Penelope Cruz și Javier Bardem, prezenți după 25 de ani la Festivalul de la Veneția

Penelope Cruz: „Mă trezesc în fiecare dimineaţă cu o recunoştinţă infinită pentru toţi oamenii care m-au ajutat în această călătorie, începând cu dragii mei părinţi, pentru dragostea şi sprijinul lor, pentru că nu m-au abandonat niciodată, şi pentru că mi-au oferit o libertate despre care ştiu acum că nu a fost uşoară. Mulţumesc, mamă şi tată, oriunde aţi fi, mulţumesc."

În cei aproape 30 de ani de carieră cinematografică, Penelope Cruz a interpretat 70 de roluri în patru limbi - spaniolă, engleză, italiană şi franceză.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult