Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Paul Kalkbrenner aduce în premieră la UNTOLD, o producție în colaborare cu sotia lui, care e româncă

Paul Kalkbrenner reușește să atragă atenția cu fiecare producție lansată, dar noua sa piesă are o poveste specială. Pentru prima dată, el colaborează cu partenera sa de viață, românca Simina Grigoriu.

Germanul are un portofoliu vast, este cunoscut în circuitul techno mondial datorită pieselor originale lansate, a câtorva versiuni remix, dar și datorită aparițiilor sale live.

De fapt, remix-ul lansat zilele acestea este al treilea din 2018 încoace și al doilea din 2021, iar un remix cu semnătura Kalkbrenner e ceva cu adevărat rar.

La începutul acestui an, Kalkbrenner a lansat o versiune incredibilă, un sound hypnotic soft-techno pentru “Invisible”, piesă semnată de producătorul de origine francez NTO. Acum pare că a prins gustul versiunilor remix.

Simina Grigoriu, soția germanului, este cunoscută în circuitul techno, una dintre piesele pentru care a devenit cunoscută în toată lumea fiind “Techno Monkey”, producție lansată în 2016 cu propriul label Kuukou. Aceasta este și piesa care-i aduce, în premieră, împreună în studio pe cei doi.

O producție cu un sound techno jungles perfectă pentru marile festivaluri.

După aproape cinci ani, Simina a anunțat lansarea unui nou proiect de proporții, care implică și o versiune remix a uriașul succes, “Techno Monkey”. Prima fază a acestui nou proiect e lansarea EP-ului “Techno Monkey Remixed Vol. 1”, care urmează să fie lansat pe 9 iulie. Paul Kalkbrenner este unul dintre producătorii care a venit cu o versiune remix pentru acest EP, alături de maestru techno, americanul Camea și Hito, unul dintre obișnuiții Kuukou.

Sound-ul propus de Kalkbrenner pentru frumoasa sa soție româncă e de inspirație Berlin Techno pur: industrial, metalic, frenetic, ceva ce creează dependență! Scena Galaxy de la festivalul UNTOLD va suna perfect în perioada 9-12 septembrie 2021.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult