Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pamela Anderson, apariție curajoasă la Festival de Film de la San Sebastian. Cum arată actrița nemachiată la 57 de ani. FOTO

Pamela Anderson a avut o apariție deosebită la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la San Sebastian. Actrița în vârstă de 57 de ani a optat pentru un look natural, fără machiaj.

Pamela Anderson a fost una dintre cele mai strălucitoare celebrități ale anilor ’90 și începutul anilor 2000. Acum, la 57 de ani, ea demonstrează că nu ai nevoie de machiaj pentru a întoarce toate privirile – chiar și la Festival de Film de la San Sebastian.

Actrița a purtat o ținută neagră, formată dintr-un pulover, o pereche de pantaloni drepți și pantofi stiletto din plasă. Ea și-a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari de soare negri și și-a prins părul într-o coadă.

„Toată viața mea m-am pregătit pentru acest film. Nu am simțit niciodată ceva atât de puternic în legătură cu ceva [ca acest film]”, a glumit ea pentru Variety.

Într-un interviu acordat revistei Elle în 2023, Pamela a vorbit despre decizia ei de a renunța la machiaj. Aceasta s-a datorat, în parte, faptului că a reușit în sfârșit să ia propriile decizii cu privire la felul în care arată.

„Eu doar am făcut ceea ce mă puneau alții să fac”, a spus ea. Apoi, când makeup artistul ei, Alexis Vogel, a murit în mod tragic din cauza cancerului la sân, Pamela a renunțat cu totul la look-ul care a consacrat-o.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult