Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oscar 2019. Lady Gaga cu un diamant uriaș la gât, purtat și de Audrey Hepburn

Lady Gaga a purtat la gala premiilor Oscar 2019, pe covorul roșu, un diamant care le-a adus tuturor aminte de celebra Audrey Hepburn.

Este vorba despre un diamant de 128,54 de carate, cunoscut și drept ”diamantul Tiffany”, în valoare de 30 de milioane de dolari.

Bijuteria a fost purtată de Audrey Hepburn în 1961 în scop publicitar, pentru promovarea filmului “Breakfast at Tiffany’s.”

Duminică a fost a 3-a oară când diamantul galben Tiffany a fost purtat și prima dată când ajunge pe covorul roșu de la o gală Oscar.

”Este un vis împlinit să avem șansa să lucrăm cu o asemenea piesă de design uimitoare. Sunt atât de multe bijuterii frumoase în lume, însă strălucitorul Diamant Tiffany ... este cu adevărat excepțional, și se potrivește perfect pentru Lady Gaga.” - a spus Sandra Amador, stilista artistei, potrivit Fox News.

Citește și
rami malek oscar
Isterie pe rețelele sociale după ce Rami Malek a câştigat Oscarul. Care e motivul

Comăania Tiffany & Co. spune că a făcut o excepție pentru Lady Gaga, permițându-i să poarte acest diamant.

Probabil una dintre cele mai fotografiate apariţii pe covorul roşu, Lady Gaga, nominalizată în categoria "cea mai bună actriţă în rol principal", a evocat spiritul Hollywood-ului vintage, cu o superbă rochie neagră semnată de Alexander McQueen, la care a asortat o pereche de mănuşi de seară, elegante.

Lady Gaga şi-a adăugat în palmares şi premiul Oscar, după ce a triumfat duminică seară la categoria "cel mai bun cântec original", cu piesa "Shallow", interpretată în duet cu Bradley Cooper şi extrasă de pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born".

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult