Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O vedetă a filmelor cu arte marţiale trăieşte cu 100 de dolari pe lună şi merge cu autobuzul. Ce face cu banii

Chow Yun-fat, una dintre legendele cinematografiei din Hong Kong, strânge bani pentru acţiuni caritabile, astfel că a ajuns să trăiască cu un pic mai mult de 100 de dolari pe lună.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de soţia celebrului actor din Hong Kong, care a declarat, potrivit Shanghai.ist, că vedeta trăieşte cu 800 de dolari HK pe lună (102 dolari americani). Chow Yun-fat strânge bani pentru a îi dona organizaţiilor caritabile, spune soţia sa.

Actorul, care a împlinit 63 de ani şi nu are copii, a strâns peste 700 de milioane de dolari americani din filme, după ce a jucat în peste 120 de pelicule, inclusiv în seria „Piraţii din Caraibe”. El merge cu transportul în comun îşi cumpără mâncare de la tarabe de pe stradă şi haine de la magazine de reduceri. Până de curând, a avut un Nokia cu clapetă, vechi de aproape două decenii, pe care l-a înlocuit doar când s-a stricat. A fost surprins făcând muncă voluntară şi chiar stând la coadă la bilete la unul dintre filmele sale.

Chow Yun-fat provine dintr-o familie extrem de săracă şi intenţionează să-şi lase toată averea organizaţiilor caritabile . „Am impresia că nu sunt banii mei, doar trebuie să am grijă de ei o vreme, a spus actorul în 2014.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult