Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a rămas fără titlu de Miss, după 72 de ore. Ce a făcut într-un club

Haneesya Hanee, o tânără care a fost aleasă Miss „Dewi Remaja” la vârsta de 19 ani, a rămas fără titlu 72 de ore mai târziu, din cauza unui filmuleț dintr-un club de noapte, care a devenit viral pe internet.

În 14 ianuarie, Haneesya a fost aleasă miss, deși fusese criticată pentru că are pielea de culoare închisă, potrivit unui tabloid din Malaezia.

La scurt timp, pe Twitter a apărut un filmuleț în care aceasta consuma alcool și se distrează alături de alte participante care și-au dat jos hijabul, într-un club. Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare. Ulterior, titlul de miss Dewi Remaja i-a fost retras.

„Facem o anchetă și vom lua măsurile corespunzătoare”, au precizat reprezentanții concursului de frumusețe într-un comunicat pe Instagram. Ulterior, i-a fost retras titlul, pe motiv că a încălcat o clauză a contractului care prevede că este interzis să se comporte inadecvat în public.

Citește și
carla, miss france
Cum a fost umilită o concurentă la un concurs de frumusețe, LIVE, la televizor

Și celelalte două finaliste au avut parte de același tratament.

„Se întâmplă astfel de lucruri în viață, iar acesta a distrus totul pentru mine. Îmi cer scuze, aveți dreptul să fiți furioși pe mine”, a declarat tânăra într-un comunicat.

Mama lui Haneesya a reacțonat pe Facebook, scriind că acasta a comis o greșeală, dar că este în continuare alături de ea.

„Nu îi învinuiesc pe prietenii ei pentru șocul cultural, dar nu mai poți avea încredere că oricine îți e prieten. Sperăm ca această situație să te facă mai atentă la ce faci în viață.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult