Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă formație de rock alternativ în România: Claro Que No. Piesa de debut, ”Lose control”, a fost masterizată în Liverpool

O nouă formație de rock a apărut în România. Se numește Claro Que No și activează în zona de alternativ-rock, cu influențe din zona unor trupe precum Queens of the Stone Age, Muse sau Royal Blood.  

Claro Que No însemnă ”Desigur că nu” în limba spaniolă, iar membrii formației sunt muzicieni cu experiență, cunoscuți pe scena live din București.

Potrivit unui comunicat de presă, ei ”și-au mai împrumutat talentele multor trupe consacrate, dintr-o varietate de zone ale scenei muzicale locale, precum Byron, Irina Rimes, EMAA, Spike sau Valeria Stoica, pentru a numi doar câteva dintre ele”.

Single-ul lor de debut, „Lose Control”, este un ”powerhouse dance rock” și poate fi ascultat pe majoritatea platformelor  de streaming muzical.

Citește și
elvis presley
Elvis Presley va fi adus la viaţă cu ajutorul inteligenţei artificiale. „Va fi o celebrare a vieţii lui”

”Intrând în detaliile declinului unei relații care e cauzat de reținerea sentimentelor și stărilor adevărate, piesa folosește în videoclipul care o însoțește analogia unui joc de poker pentru a o ilustra la nivel vizual, realizat cu multă iscusință de regizorul emergent George-Andrei Ilie.”

Produsă chiar de trupă, piesa ”Lose control” a fost mixată de Adrian „Bila” Uritescu la Lowbass5 Studio din România și masterizată de Graeme Lynch la Two Zero Nine din Liverpool, Anglia.

Trupa Claro Que No este formată din Dany Serrano (voce, chitare), Andrey Baydin (chitară principală) și Andrei Ilie (tobe).

Îi puteți contacta pe Facebook și Instagram.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult