Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă care și-a crescut singură fiica a primit o casă minunată din partea „Visuri la cheie”. Toată viața au trăit cu chirie

Când simți că totul te doboară, ai nevoie de un imbold, de un semn că ceea ce tu faci, contează și merită dus înainte. Uneori, acel semn vine printr-un om care-ți schimbă total existența și planurile.

Așa simte și Titica, mama care și-a crescut fiica pe cont propriu și care demonstrează că imposibilul este realizabil: ”Am fost ambițioasă și am crezut că pot să o cresc singură. Tatăl ei nu a recunoscut-o”.

La cele două, în Bragadiru, a ajuns echipa Visuri la cheie, în cea de-a doua ediție din acest sezon.

Dariana și Titica Răceală sunt ”o familie perfect de imperfectă. O familie formată doar din ele două”, după cum le va descrie Dragoș Bucur. Toată viața au trăit cu chirie, însă Titica și-a dorit mai mult, așa că a făcut un efort financiar, iar cu banii strânși a cumpărat un teren. Din cauza tuturor greutăților, nu a reușit să ridice casa, iar acesta este cel mai mare vis pe care-l avea.

”În sfârșit o să avem și noi căsuța noastră și o să fim bine. Acasă este acasă”, a fost mesajul spus de Titica, după ce echipa Visuri la cheie i-a îndeplinit dorința și i-a dat voie să viseze la un viitor mai bun și mai încărcat de optimism. O femeie care a depășit orice provocare pentru a-și crește copilul și care, odată cu acest moment, a înțeles că munca este răsplătită.

După ce a trecut prin fiecare cameră, alături de Titica și fiica ei, Dragoș Bucur a simțit nevoia să descrie sentimentele pe care le-a observat la aceasta: ”reacțiile Titicăi au venit ca într-o cascadă. Cu fiecare lucru pe care-l descoperea, reacția ei creștea. Și bucuria. Explicația este una foarte simplă – am asistat la bucuria unui părinte când realizează că scapă de 1000 de probleme. Se poate gândi la lucruri absolut normale”.

Emisiunea a fost lider de audiență, în intervalul orar 21:29 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.6 puncte de rating și 20.0% cotă de piață, față de locul 2 care înregistra 5.4 puncte de rating și 19.1% cotă de piață.

Emisiunea poate fi vizionată integral pe VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult