Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O influenceriță se laudă că soțul i-a cumpărat o insulă ca să aibă unde să stea în bikini fără s-o deranjeze nimeni | VIDEO

O englezoaică măritată pentru bani în Dubai se laudă pe rețelele sociale că soțul ei i-a cumpărat o insulă doar pentru a avea unde să stea în bikini fără să o deranjeze nimeni.  

O femeie din Dubai susține că soțul ei i-a cumpărat o insulă pentru a putea purta bikini în siguranța și intimitatea propriei plaje, scrie Independent.

Soudi Al Nadak, o influenceriță în vârstă de 26 de ani, a distribuit un videoclip pe Instagram cu insula privată pe care i-a cumpărat-o soțul ei, scriind: „POV: Ai vrut să porți un bikini, așa că soțul tău milionar ți-a cumpărat o insulă”.

Născută în Marea Britanie, Soudi este căsătorită cu omul de afaceri din Dubai Jamal Al Nadak și se descrie ca fiind o „casnică cu normă întreagă”. Cuplul s-a cunoscut când studiau în Dubai și s-a căsătorit în 2021.

Instagramul ei, cu 336.000 de urmăritori, detaliază stilul ei de viață extravagant. Ea are o serie de videoclipuri intitulate „Cât a cheltuit soțul meu milionar pe mine săptămâna aceasta”, care arată cheltuieli cuprinse între 50.000 și 1 milion de dolari.

Citește și
medicamente
O tânără influencer a murit după ce a vrut să-și trateze mahmureala cu analgezice. Ce greșeală a făcut
”Accept doar aurul în cadouri”

Ea a postat recent și un videoclip cu nunta ei, în dreptul căruia a scris: „A trebuit să mă căsătoresc în afara culturii mele pentru că am refuzat să plătesc la întâlniri și accept doar aurul în cadouri”.

Într-un interviu, Soudi a spus că își doreau să cumpere o insulă ca investiție, precizând că aceasta a costat 50 de milioane de dolari.

„A fost ceva ce căutam să facem de ceva vreme pentru investiții, iar soțul meu vrea să mă simt în siguranță pe o plajă, motiv pentru care a cumpărat una”, a declarat femeia pentru cotidianul indian Hindustan Times.

„Din motive de confidențialitate, nu împărtășim locația exactă, dar este în Asia și a costat 50 de milioane de dolari”.

Comentariile la postarea ei variază de la neîncredere până la critici directe față de stilul ei de a-și etala averea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult