Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O Cenușăreasă modernă. Victoria Beckham a uimit cu apariția sa | GALERIE

Cântăreața și creatoarea de modă Victoria Beckham și-a accesorizat silueta perfectă cu o rochie albastră pe corp, cu tivul asimetric, în cea mai recentă apariție a sa, la hotelul The Mark din New York.

Victoria Beckham a arătat ca o Cenușăreasă a zilelor noastre în cea mai nouă apariție a sa, pe străzile din New York. Creatoarea de modă a fost, cu siguranță, o apariție inedită retro-regală, care a încântat publicul, conform Vogue.

Rochia sa albastră, mulată, cu un decupaj pe piept, accesorizată cu o eșarfă fină, a făcut-o pe Victoria Beckham o versiune modernă a Cenușăresei. Designerul a optat pentru o pereche de cizme stiletto din plasă strălucitoare, cu pietre, care erau suficient de transparente pentru a-i arăta puțin din vârful degetelor.

Vezi mai sus GALERIA FOTO inedită cu Victoria Beckham, un icon al modei.

Citește și
naomi campbell
Naomi Campbell, ținută îndrăzneață la Fashion Week Londra. Apariție spectaculoasă la 52 de ani | GALERIE FOTO

Joi, îndrăgita trupă a lansat un videoclip alternativ pentru single-ul lor „Spice Up Your Life”, cu imagini nevăzute anterior din filmarea inițială a grupului, relatează Rolling Stone.

Noul videoclip vine înaintea lansării Spiceworld 25 al trupei, o relansare pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare celui de-al doilea album. Este setat să includă remixuri, piese live nelansate, o înregistrare demonstrativă a „Step to Me” și „Spice Girls Party Mix”. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult