Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, în imagini. Cele mai cunoscute vedete din România au fost prezente | GALERIE FOTO

Cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc s-au strâns la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, sâmbătă. Cu toții au celebrat iubirea într-un cadru de vis, în Snagov.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Andreea Esca, Pavel Bartoș, Loredana Groza, Tudor Chirila, Ruby, CRBL, Adda, Adela Popescu și mulți alții.

Pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de fotografii în care au fost surprinse cele mai frumoase momente de la petrecere.

Detalii de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

La marginea pădurii Snagov, într-o cladire construită precum o seră uriașă, cu multe spații verzi, au fost prezenți sute de prieteni și apropiați ai Ginei Pistol și ai lui Smiley.

Mireasa a purtat două rochii, lucrate de o creatoare din România, ambele spectaculoase, în stil boho, iar buchetul a fost alb, simplu. Același creator a lucrat și costumul mirelui - bej, elegant și purtat mai nonconformist, relaxat.

Citește și
Smile si Gina
Ce s-a întâmplat în timpul nunții lui Smiley și a Ginei Pistol. Este semn de belșug

Au fost între 200 și 300 de invitați la nuntă, pe care gazdele i-au așteptat cu pișcoturi, tartine și prosecco. Meniul ar fi costat, potrivit unora dintre organizatori, aproximativ 100 de euro. Mirele spunea într-un interviu că meniul a inclus sarmale cu mămăligă, dar și doradă în crustă de ierburi aromatice, mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar.

Pentru că mirii țin la tradițiile legate de nuntă, Smiley a petrecut noaptea într-un hotel din București. A dezvăluit că nu voia să își vadă aleasa înaintea ceremoniei și că amândoi au fost copleșiți de emoții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult