Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Numele grele ale artiștilor care vor urca pe scena festivalului SAGA. Biletele au fost puse deja în vânzare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Festivalul SAGA se întoarce vara aceasta la Romaero. Organizatorii au început deja să anunțe numele artiștilor internaționali care vor urca pe scenă.

Printre aceștia sunt Wiz Khalifa, Lil Nas X, Skrillex și Alan Walker. Biletele au fost deja puse în vânzare, și pot fi găsite pe site-ul festivalului.

Wiz Khalifa este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume. Nominalizat la Grammy și Golden Globes, cu discuri de platină pentru vânzări record ale albumelor și single-urilor sale, artistul american va păși pentru prima dată în țara noastră.

Lil Nas X s-a făcut remarcat în 2019, când a lansat „Old Town Road”, care a devenit viral în întreaga lume. Remixul cântecului cu Billy Ray Cyrus este single-ul care a stat cel mai mult pe locul 1 din istoria Billboard Hot 100, timp de 19 săptămâni. Piesa a primit discul de platină de 16 ori și are inclusiv două Grammy.

Și Skrillex va veni pentru prima dată la București. Acesta a câștigat opt premii Grammy, mai mult decât orice alt artist de muzică electronică dance. De-a lungul timpului a colaborat cu Diplo și Boys Noize pentru a forma grupurile Jack Ü și, respectiv, Dog Blood.

Citește și
saga
Peste 100 de persoane au dosare penale după ce au fost prinse cu droguri la intrarea pe Arena Națională, la SAGA

Iar Alan Walker va reveni pe scena festivalului SAGA. DJ-ul norvegian a devenit celebru în 2015 cu hitul „Faded”, care a acumulat peste 4,4 miliarde de accesări pe platformele online.

Festivalul SAGA va avea loc la Romaero pe 23, 24 și 25 iunie. Pe cele cinci scene vor urca și alte nume mari ale industriei muzicale internaționale, dar și artiști cunoscuți din țara noastră.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult