Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Numărătoare inversă până la startul noului sezon ''Masterchef''. Mesajele juraților

Your browser doesn't support HTML5 video.

A început numărătoare inversă până la startul noului sezon ''Masterchef''! Cel mai bun show culinar din lume revine în această toamnă la PRO TV.

În joc, sunt titlul de Cheful anului și marele premiu de 50.000 de euro. Până atunci însă, pasionații de gastronomie trebuie să treacă de cei 3 noi jurați ai competiției - Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran.

Zilele acestea sunt în desfășurare primele audiții.

Chef Silviu Chelaru: „Am fost plăcut surprins să văd că majoritatea sunt tineri şi dornici de bucătărie. Se vede în ei şi în ce fac că îşi dau interesul. Sunt oameni care au învăţat lucruri noi şi se îndepărtează de tot ce este tradiţional. Exersează şi nu au venit complet nepregătiţi.”

Cosmin Tudoran, artist și expert în vinuri: „Fie că am întâlnit feluri de mâncare învăţate de la bunici, fie că am întâlnit soiuri de mâncare pe care au învăţat să le gătească pentru prima dată, fiecare concurat a venit cu o poveste în spatele farfuriei, iar pentru mine a fost ceva incredibil.”

Chef Joseph Hadad: „După ce Masterchef se termină eu vreau să angajez două, trei persoane la mine în restaurante. Da! Chiar şi amatori. Nu trebuie să fie mare bucătar. Dacă este pasionat şi îşi pune tot sufletul în farfurie, pentru mine ăsta este câştigul. Şi amatorii pot ajunge la un anumit nivel dacă iubesc meseria.”

Munca și atenția la detalii îi vor aduce marelui câștigător Masterchef titlul de cel mai bun chef al anului și râvnitul premiu de 50.000 de euro.

Jurații sunt pregătiți să dea start competiției, în această toamnă, numai la PRO TV.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult