Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicole Scherzinger a întors toate privirile în New York. Cum și-a făcut apariția la o petrecere | GALERIE FOTO

Nicole Scherzinger a întors toate privirile în New York, după ce și-a făcut apariția la o petrecere din West Village. Vedeta și-a sărbătorit rolul principal în musicalul ''Sunset Boulevard'', scrie Daily Mail.

Nicole a purtat o rochie albă simplă, cu mâneci supradimensionate. Rochia scurtă îi punbea în evidență picioarele tonifiate. Ea și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto negri, cu toc înalt, și bijuterii prețioase. Artista a optat pentru un machiaj elegant, cu ruj roșu.

Nicole Scherzinger este actriţa care interpretează rolul principal în spectacolul ''Sunset Boulevard'', un musical bazat pe filmul omonim din anii 1950.

Protagoniştii musicalului, actriţa şi cântăreaţa americană Nicole Scherzinger, care a devenit cunoscută graţie grupului pop The Pussycat Dolls, şi actorul britanic Tom Francis, au fost desemnaţi în aprilie ''cea mai bună actriţă într-un musical'', respectiv ''cel mai bun actor într-un musical'', iar Jamie Lloyd fost premiat în categoria ''cel mai bun regizor'' la gala Olivier Awards 2024.

Musicalul "Sunset Boulevard", care se va juca şi pe Broadway anul acesta şi cărui muzică este semnată de Andrew Lloyd Webber, a fost premiat şi în categoria ''cea mai bună repunere în scenă a unui musical'', precum şi pentru ''cel mai bun design de lumini'', ''contribuţie muzicală'' şi ''cel mai bun design de sunet'' în cadrul galei desfăşurate duminică seară la Royal Albert Hall din Londra.

Citește și
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger, desculță și plină de sânge pe străzile din Londra. Vedeta a șocat cu apariția sa | GALERIE FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult