Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care Johnny Depp a stat în ploaie la Festivalul de film de la Veneţia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Actorul Johnny Depp a stat în ploaie minute bune doar ca să facă poze cu fanii săi, veniți să-l susțină la premiera filmului ”Așteptându-i pe Barbari”, în care starul din Pirații din Caraibe joacă un rol negativ.

Depp a venit bine dispus la conferința de presă și a avut încă un motiv de bucurie: fiica lui, Lily-Rose, e și ea prezentă la festival, cu propriul ei film.

Johnny Depp: ”Să lucrez în Italia a fost întotdeauna o experienţă incredibilă. Oamenii de aici vorbesc foarte bine limba italiană.Mâncarea e foarte bună. Îmi place vinul, ocazional....”.

Actorul Johnny Depp a fost pus pe glume la premiera filmului "Aşteptându-i pe barbari", o dramă în regia lui Ciro Guerra, aflată în competiţia oficială pentru Leul de Aur la Festivalul de film de la Veneţia.

Filmul este realizat după cartea omonimă a lui John Maxwell Coetzee, pentru care a câştigat premiul Nobel pentru Literatură în anul 1980. Johnny Depp joacă un rol negativ - un colonel sadic care îi torturează pe inamicii săi, fie că e vorba despre bărbaţi, femei sau copii.

Citește și
Monstri Studio
“Aici ați fi putut vedea Monștri. din 27 septembrie”, o campanie despre dispariția cinematografelor din România

Johnny Depp, actor: ”Ocazia de a-l juca pe Joll, pe colonelul Joll, a fost pentru mine... părea foarte diferit, nu doar un simplu personaj negativ, ceea ce ar fi fost foarte uşor de interpretat. Dar dacă te gândeşti la.. dacă încerci, gândeşte-te unde şi cum e construit un astfel de om? Ce îl face să devină personajul negativ?”

Pentru Johnny Depp, ediţia din acest an a festivalului de la Veneţia are o semnificaţie specială: cu două zile în urmă, pe covorul roşu a păşit şi Lily-Rose Depp, fiica lui şi a Vanessei Paradis, care joacă în filmul "Regele". Depp s-a declarat încântat de fiica lui.

Johnny Depp, actor: ”Să o văd pe această tânără incredibilă, cu ţinuta ei demnă şi cu alegerile pe care le face... Sunt foarte mândru de ea. Da, e impresionantă. Ea e Dumnezeul meu. Ea şi fiul meu sunt zeii mei”.

Filmul "Aşteptându-i pe barbari" este penultimul film care intră în competiţia oficială a festivalului de la Veneţia. Alături de Johnny Depp joacă şi actorii Mark Rylance, laureat cu Oscar pentru rolul din Podul Spionilor, şi Robert Pattinson.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult