Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul incredibil pentru care Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă la Vaslui chiar de cel care l-a plătit să cânte

Adrian Minune a fost dat jos vineri seara de pe scena unui club din Vaslui chiar de către patronul care l-a plătit să cânte. Organizatorul a fost nemulțumit de faptul că interpretul făcea doar dedicații și ”lălăieli”, în loc să cânte.

Cântărețul Adrian Minune a fost dat jos vineri seara de pe scena unui club din Vaslui chiar de către patronul localului, nemulțumit de prestația interpretului, scrie Vremea Nouă.

Organizatorul a explicat ulterior că a recurs la acest gest pentru că Adrian Minune dăcea doar dedicații și ”lălăia”, în loc să cânte, în condițiile în care spectatorii au plătit bilete de 120 de lei pentru a asista la concert.

„Da, eu l-am coborât de pe scenă. Situația e puțin penibilă, pentru că nu ne-am așteptat la așa ceva. Tot respectul pentru Adrian Minune, e un artist de la care ai pretenții, dat fiind că este scump să-l chemi la un eveniment. Noi am convenit de la început că nu are voie să primească bani și dedicații, nu voiam ca anumite personaje să monopolizeze evenimentul, pentru că noi voiam să fie un spectacol pentru toată lumea”, a explicat patronul clubului, pentru sursa citată.

”Să știi că voi fi nevoit să te cobor de pe scenă”

Potrivit acestuia, prestația lui Adrian Minune, pentru care l-a plătit, a constat în „multă muzică orchestrală” și „lălăială”, astfel că organizatorul nu mai înțelegea ce se întâmplă de fapt pe scenă.

Citește și
Adi Minune nu e singurul pățit. Manelistul Florin Salam a scăpat microfonul din mână la o nuntă cu focuri de armă
Adi Minune nu e singurul pățit. Manelistul Florin Salam a scăpat microfonul din mână la o nuntă cu focuri de armă VIDEO

”Eram șocat, nu știam ce să fac, mă uitam la oameni, o fi bine, o fi rău. Nu îmi mai dădeam seama dacă mai cântă omul (n.r. Adrian Minune). La un moment dat, m-am dus și i-am zis ”dacă nu te conformezi și nu cânți un program frumos, așa cum este și normal, să știi că voi fi nevoit să te cobor de pe scenă și să preia DJ-ul atribuțiile”, a mai explicat organizatorul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult