Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Monica Bellucci, spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneţia. Mesajul despre noul film

Your browser doesn't support HTML5 video.

Noul Joker şi-a făcut apariţia la festivalul de film de la Veneţia. Este vorba despre celebrul actor american Joaquin Phoenix, care a slăbit 24 de kilograme pentru a intra în pielea maleficului personaj.

De asemenea, o apariţie surprinzătoare în oraşul lagunei a fost şi cea a actriţei italiene Monica Bellucci, alături de fostul ei soţ, francezul Vincent Cassel, cu care a fost casatorita 14 ani, până la divorţul din 2013. Cei doi au făcut furori la Veneţia şi au vorbit despre noul lor film, Ireversibil.

Monica Bellucci: "Să filmezi o secvenţă de 20 de minute, asta se întâmplă, această libertate este aproape imposibilă în cinema. Aşa că a fost ca o experienţă teatrală în cinema, a fost ca la o şcoală de film, în decurs de câteva luni. A fost unic".

În faţa publicului a venit şi actorul american de 44 de ani, Joaquin Phoenix, cel de al şaptelea interpret al maleficului Joker. Principala provocare pentru experimentatul artist a fost să dea jos 24 de kilograme într-un timp scurt.

Actriţa Kristen Stewart joacă rolul principal într-un film inspirat din viaţa actriţei americane Jean Seberg, care a fost în centrul unui scandal uriaş la finalul anilor '60. Implicată în susţinerea organizaţiilor care luptau pentru drepturi civile în Statele Unite, Seberg a fost ţinta unei operaţiuni de discreditare pusă la cale de FBI. Deprimată şi cu imaginea distrusă, actriţa s-a sinucis în 1979.

Citește și
roman polanski
Filmul lui Roman Polanski, apreciat de criticii de film la Festivalul de la Veneția

20 de pelicule concurează anul acesta la cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 7 septembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult