Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Meghan Markle, despre emanciparea femeilor. „Nu poate avea loc fără bărbați”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a declarat vineri că o discuţie despre egalitatea de gen şi emanciparea femeilor "nu poate avea loc fără bărbaţi", relatează Press Association.

Ducesa Meghan s-a întâlnit vineri dimineaţă cu tineri ambasadori ai organizaţiei One Young World la Castelul Windsor pentru o discuţie cu privire la iniţiativele de îmbunătăţire a egalităţii de gen, relatează Agerpres.

Ea a fost însoţită de soţul ei, prinţul Harry, fiind o surpriză pentru delegaţi.

„Ceea ce eşti capabil să faci în mod independent este incredibil, însă intenţia noastră astăzi este să încercăm să creăm un grup de lucru pentru a vedea ceea ce putem face în cadrul comunităţilor noastre şi apoi să folosim aceste cunoştinţe pentru a le aplica la orice se întâmplă în toate aceste alte comunităţi”, a mai spus Meghan Markle.

„În ceea ce priveşte egalitatea de gen, şi este ceea ce susţin de mult timp, cred că discuţia nu poate avea loc fără ca bărbaţii să facă parte din ea”, a declarat Markle.

Citește și
Moment jenant între Prințul Harry și Meghan Markle - 9
Harry şi Meghan vor lua o pauză de la angajamentele oficiale, „răniți” de atenția mediatică

„Deci, din acest motiv, a avut sens să-l lăsăm pe el (pe Harry) să ni se alăture astăzi. Aşadar, vă mulţumesc că l-aţi lăsat să participe fără să fi fost invitat”, a adăugat ducesa de Sussex.

Summitul One Young World este un forum global al tinerilor lideri, ce se desfăşoară timp de patru zile la Londra şi are drept scop să reunească 2.000 de tineri din peste 190 de ţări pentru a accelera impactul social.

Tineretul este una din cauzele cele mai dragi lui Meghan, care colaborează cu această organizaţie din 2014, înainte de a deveni membră a familiei regale britanice.

Participanţii de vineri - care au reprezentat organizaţii din ţări precum Africa de Sud, Nigeria, Irak, Malawi şi Bangladesh - şi-au împărtăşit realizările personale şi cele mai bune practici care i-au ajutat să depăşească provocări şi obstacole complexe.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult