Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Madonna s-a filmat în timp ce își bea propria urină, după ce a stat într-o cadă cu gheață

Supervedeta americană Madonna a primit un şuvoi de critici după ce a postat un videoclip în care îşi prezintă tratamentele de slăbire şi anti-îmbătrânire folosite după concertele sale, relatează miercuri online ziarul spaniol La Vanguardia.

Scandalul a fost provocat de imaginile publicate de cântăreaţa în vârstă de 61 de ani pe contul său de Instagram, în care arată cum se recuperează după concertele sale extenuante.

În imagini o putem vedea pe divă cufundându-se într-o cadă plină cu gheaţă pentru a ameliora circulaţia picioarelor, iar apoi cum bea o ceaşcă din propria urină ca tratament de întinerire şi slăbire, potrivit propriilor mărturisiri.

        View this post on Instagram                  

therapy for Madame ❌ !! Shall we start an ICE bath challenge?? 41 degrees ????????❄️ Best treatment for injuries!! #icebath #madamex @ahla_malik

A post shared by Madonna (@madonna) on Nov 17, 2019 at 3:07pm PST

"Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă", asigură ea înainte de a începe să soarbă dintr-o ceaşcă albă imaculată plină cu lichid galben, în ideea de a-şi ameliora tenul, de a pierde din greutate şi de a se simţi mai tânără, spune ea.

Diva şi-a împărţit fanii în două grupuri - cei care cred orbeşte în metodele sale neortodoxe şi cei care s-au declarat scandalizaţi şi scârbiţi de aceste imagini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult