Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Madonna a fost protagonista unui moment controversat pe scenă. Artista a sărutat o dansatoare în văzul publicului | FOTO

Madona, artista în vârstă de 65 de ani, a fost din nou protagonista unui moment controversat care a avut loc pe scenă, în timpul turneului Celebration.  

Vedeta pop a sărutat o dansatoare topless chiar în văzut publicului din New York.

Aflată sâmbătă la Barclays Center din New York, superstarul în vârstă de 65 de ani a arătat senzațional pe scenă. Vedeta a afișat un look caracteristic și a purtat la concert lenjerie intimă satinată cu dantelă, pe care a asortat-o cu o pereche de dresuri plasă și niște cizme înalte.

Rochia-furou purtată de Madonna, de un roșu satinat, a făcut-o pe vedetă să arate senzațional pe scenă. Nu doar look-ul ei îndrăzneț a stârnit furori printre fani. Madonna a avut câteva momente pe scenă care au stârnit ropote de aplause.

La un moment dat, în timpul show-ului, Madonna și-a sărutat una din dansatoare în văzul publicului. Într-un alt moment, vedeta pop s-a lăsat atinsă lasciv pe scenă de alte două animatoare.

Citește și
Madonna
Premieră la festivalul Glastonbury în 2024. Madonna și Dua Lipa ar putea fi cap de afiș la marele eveniment

Nu este pentru prima oară când Madonna se sărută pasional cu una dintre dansatoarele sale. Un moment similar a avut loc la un show care a avut loc în luna octombrie. Scena a avut loc în timpul interpretării live a hitului „Hung Up”, conform Mirror.

La concertul de sâmbătă, Madonna a fost însoțită pe scenă de fiica ei Estere, în vârstă de 11 ani. Micuța a purtat o ținută galbenă asortată cu cizme negre. Tânăra vedetă în devenire a mai urcat pe scenă cu mama ei la Londra, în octombrie.

În timpul spectacolului din weekend, Madonna a abordat problemele sale recente de sănătate.

„Faptul că sunt aici acum este un miracol”, a spus Madonna.

Madonna a fost găsită inconștientă în apartamentul său din New York în luna iunie. Ea a fost spitalizată după ce s-a confruntat cu o infecție bacteriană gravă, care a făcut-o să stea mai multe zile internată la terapie intensivă.

„Există o femeie foarte importantă care m-a târât la spital. Am leșinat pe podeaua băii mele și m-am trezit în secția de terapie intensivă", a spus ea, mulțumind unei femei anonime din public pentru ajutorul acordat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult